Sopimusehdot

Nida Verkkopalvelu Oy:n palvelujen yleiset sopimusehdot

Tietosuojarekisteri

Rekisterinpitäjä
Nida Verkkopalvelu Oy
Y-tunnus: 2365159-4
Puhelin: +358 9 444 744 (ark. 9-18)
Osoite: PL 15, 02711 Espoo

Rekisterin nimi
Nida Verkkopalvelu Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietolain 8 §:n mukaiset yleiset edellytykset;
Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään asiakkaan palveluiden tuottamiseksi ja ylläpitämiseksi (kuten verkkotunnusten rekisteröintiä varten), laskutus- ja yhteystietojen ylläpitämiseksi sekä Nida Verkkopalvelu Oy:n markkinointiviestien lähettämistä varten.

Rekisterin tietosisältö
Nida Verkkopalvelu Oy asiakastietorekisteriin voidaan tallentaa asiakasta koskien;

Asiakkaan nimi
Yritys nimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Tilattu tuote
Maksutapa
Muut yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot
Tiedot asiakkaan tilaus- ja laskutushistoriasta

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaiden henkilötietoja kerätään pääsääntöisesti asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamien tietojen perusteella sekä asiakkaan ilmoittamien tietomuutoksien pohjalta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Nida Verkkopalvelu Oy asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Nida Verkkopalvelu Oy on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaan yhteystiedot verkkotunnuksien rekisteröinnin yhteydessä kansainvälistä WHOIS- rekisteriä varten. Tämän velvoitteen on asettanut Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (”ICANN”), eli järjestö, joka vastaa verkkotunnuksien valvonnasta sekä osittaisesta hallinnoinnista (lisätietoja: www.icann.org).
Nida Verkkopalvelu Oy ei luovuta asiakkaan tietoja muilta kuin edellä määritellyin osin.

Tietojen siirto EU tai ETA-alueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti.
ATK-pohjainen järjestelmä on suojattu ulkoapäin palomuuri- ja salasanasuojauksin. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Rekisterin käyttöoikeuksia valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.
Mnuaalinen aineisto säilytetään aina lukituissa tiloissa ja tuhotaan DIN 32757 -standardin mukaiseksi paperisilpuksi.
Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille muilta kuin ”Tietojen säännönmukaiset luovutukset” -kohdassa mainituilta osin.

Tietoturva ja yksitysyydensuoja
Tilaukset ja tilauksen tiedot lähetetään salatun yhteyden avulla (SSL). Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa.
Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille.
Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä Nida Verkkopalvelu onlinen ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Security Sockets Layer) - salausjärjestelmään luottavat mm. verkkopankkit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Evästeet
Nida Verkkopalvelu Oy käyttää sivustollaan evästeitä (cookies) kävijätilastojen seuraamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. Käytämme mm. Facebookin seurantapikseleitä ja Google Analytics seurantaohjelmaa sekä siihen liitettyjä mainontaominaisuuksia. Nämä palvelut voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja vastaavia tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustomme kävijöistä ja käyttää näitä tietoja mittauspalvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.

Kaikkia kerättyjä tietoja käsitellään anonyymisti siten, ettei tietoja koskaan voida yhdistää esimerkiksi asiakastietoihin tai muulla tavoin tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

Voit halutessasi estää Google Analytics seurantatietojen antamisen, asentamalla selaimeesi opt-out lisäosan.


Versio päivätty 01.09.2016