Sovellus käyttöohje

Nida Verkkopalvelu

Verkkokauppan hallintapaneli

Sovellusten lataaminen Android-laitteelle

Voit ladata Android-puhelimelle tai ‐tabletille maksuttomia sovelluksia Google Playsta. Suosittelemme lataamaan sovelluksia Google Playsta, mutta voit ladata niitä myös tämä linkinkautta

Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nida.nidaordermanagementsystem

Nida ohjelma : https://nida.fi/android/nidaordermanagementsystem.apk

Android-laitteessa on suojausasetus (Google Play Protect), joka tarkistaa mahdollisesti haitalliset sovellukset, varoittaa sinua ja poistaa sovelluksia tarvittaessa. Lue lisää haitallisilta sovelluksilta suojautumisesta.

Sovellusten lataaminen Google Playsta

1. Avaa Google Play.

Käytä laitteella Play Kauppa ‐sovellusta Google Play.

Siirry tietokoneella osoitteeseen play.google.com.

1. Etsi ” nida order ” sovellus. ( Nida Order Management )
  2. tai suora linkki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nida.nidaordermanagementsystem
  3. Kun olet valinnut sovelluksen, napauta Asenna.

Esimerkiksi oma verkkotunnus osoite on tuoruoka.fi

Verkkotunnus: tuoruoka.fi/

Huomio; verkkotunnus jälkeen pakollinen symboli ” / ”

Asiakkaan Nimi: Tiedot saa omaverkkokaupan sivusta.

Avaa omasivun hallintapaneli

Valitse Ylläpito (Admins) / Etäkäyttäjät (Remote Users)

Katso ” Nida-account

Turva-avain: Tiedot saa omaverkkokaupan sivusta.

Avaa omasivun hallintapaneli

Valitse Ylläpito (Admins) / Etäkäyttäjät (Remote Users)

Katso ” Apikey

Kirjaudu sisään jälkeen seuraava sivut

Tämä kuva tarkoittaa.

ei ole internet yhteydet.

Tarkista laiteen internet yhteydet.

Tämä kuva tarkoittaa.

Ei ole vielä yhteen tilaus.

Tilaukset

Tämä kohdassa näkyy päivän kaikki tilaukset.

ID: Tilauksen numero

Maksutapa / Toimitustapa: Tilauksen maksutapa ja kotiinkuljetus tai nouda tiedot.

Asiakkaat: Asiakaan nimi

Yhteensä: Oston yhteen summa.

Ostopäivämäärä: Tilauksen päivä ja kello aika

Asiakkaiden Kommentit: Jos asiakas huoma jotakin kirjoitta tämä kohdalla sen jälkeen näkyy tumma sininen pyöreä laatikko.

Tilauksen tiedot valitsemalla riville.

Jos tumma sininen rivi tämä tarkoitta ei vielä tulostettu tilauksia.

Jos vaalea sinin tarkoitta tilaus tulostettu.

Tilauksen tulostaminen

Tilausnumero: Automaatti sarja numero

Asiakkaan osoite: Asiakkaan rekisteröinti tiedot

Toimitusosoite: Jos tilaukset noudan näyttä vain asiakaan nimi ja puhelin numero.

Jos kotiinkuljetus näkyy toimitusosoite ja Google karttaan linkki.

Puhelinnumero: Asiakkaan yhteys puhelinnumero

Ostospäivämäärä: Päivä ja kello aika

Maksutapa: Maksusuoritus tiedot

Viesti: Asiakkaan oma ilmoitus

Tuotenimi: Tilattu tuotteet

Vero: Tuotteen vero prosentti

Hinta: Tuotteen yksikköhinta sisältää veroprosentti

Yhteensä: Tilauksen kokonaissumma

Tulosta: Tämä toimii vain SUNMI laitteessa. Jos sovellus asennettu puhelimen tai tabletille tulostin näppi ei toimi.

• Android sovelluksen käyttöohje.
  • 0 Käyttäjät löydetty tämä hyödyllisiä