Referenssit

Tutustu aiempiin asiakastyöskentely

Meidän edellinen työ

Vuodesta 2012 tänä päivänä meillä on kokemus webhotelli, webmaster, verkkokauppa, verkkomaksu palveluista ja mobiililaitteille.
Asiakkaamme edustavat useita eri toimialoja: liike-elämää, julkishallintoa, ravintola, osallistun järjerjestelly.
Nida Verkkopalvelu on uuden työn edelläkävijä. Internetissä monista mahdollisuuksista ja haluamme toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yli 70 kpl verkkokauppa toiminnossa Nida Verkkopalvelun oma palvelukonessa.    Verkkokauppa ja verkkomaksu demo sivu http://demo.pizzeriakebab.fi

Giro d`Espoo kuntoajo

Giro d’Espoo –kuntoajossa on osallistujat ilmoittaa itse tai ilmoittaa kerralla niin monta osallistujaa, kuin halua. Osallistuja ilmoittaminen jälkeen saa osallistunumero automattisesti. Ilmoittautuneet lähtölista näky sama aikana sivussa.

Mene sivulle

RoyalBus

RoyalBus sivu on html5. Sivu on monikielille, kielin vaihto samassa sivussa. Sivun kautta tilausajo lomake, bussin tilaus helposti. RoyalBus saa tilaukset helposti ja kuljettajalla jakaa tiedot eriksen automattisesti.

Mene sivulle

Beef & Grill

Sivu monikielille, kielin vaihto samassa sivussa. Textpattern ohjelman kautta päivittä lounas lista helposti.

Mene sivulle

Ravintola Kervan

Ravintola Kervanin sivu on responsive. Ravintolan asiakas saat heti % alennusta, henkilökohtaisia % - alennuksia ja / tai 1-10€ alennuskuponkeja, tilaa ruoka ja maksa verkkomaksulla turvallisesti.

Mene sivulle