Ajanvarausohjelma

Helpoin tapa myydä palveluja verkossa

Ajanvaraus, markkinointi ja asiakasrekisteri

Käyttämällä nettiajanvaraustasi liikkeesi on avoinna vuorokauden ympäri varauksia varten ja vapautat omaa aikaasi asiakaspalveluun. Tilastokeskuksen mukaan yli 66% kaikista ikäluokista asioi aktiivisesti verkossa. Nyt on oikea aika siirtää varauksesi verkkoon!


Hallitse toimintaasi yhdestä paikasta

Nida Verkkopalvelulla hallitset kaikkia varauksiasi ja asiakkaitasi yhdestä paikasta. Näet kirjautuessasi heti tämän hetken tilanteen päivä, viikko tai kuukausitasolla. Siirryt eri toimipisteiden välillä, hallitset työntekijöidesi työaikoja ja seuraat asiakkaittesi varaushistoriaa samalla kun he kävelevät sisään ovesta. Nida Verkkopalvelulla saat selkeän kokonaiskuvan koko liiketoiminnastasi yhdellä vilkaisulla.


Ole itsesi näköinen

Nida Verkkopalvelu ajanvarausjärjestelmä on kehitetty yhdessä satojen yritysten kanssa ja se ymmärtää useiden toimialojen haasteita kampaamoista, tenniskenttiin ja joogiin sekä kokoustiloihin Se on sinun kotisivujesi ja brändisi näköinen ja täyttää kaikki ajanvarausjärjestelmien vertailumatriisin kriteerit.


Kertokaa omasta projektia



Pääpiirteet

Järjestelmän helppokäyttöisyys

Järjestelmän laajennettavuus

Järjestelmän luotettavuus

Asiakkaan käyttökokemus

Markkinointityökalut

Järjestelmä taipuu sinun ehtoihisi

Järjestelmän visuaalinen ilme

Varausten täyttöasteen varmistaminen

Yrityksen luotettavuus

Tuki (puhelin/sähköposti)

Mobiili/tablettitoimivuus

Verkkomaksu maksumahdollisuus

Pöytätietokone / tablet / mobiililaite

Web-suunnittelu Nida Verkkopalvelu suunnittelee kotisivut, nettisivut, www-sivut ja web-sivut yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille, tapahtumille ja muille.

Internetin käyttö on jatkuvasti yhä monipuolisempaa, käyttäjillä on nykyään mahdollisuus selata sivustoja työpöytäselaimen lisäksi monilla eri tyyppisillä päätelaitteilla. Mobiililaitteet kuten kännykät ja tabletit ovat jo arkipäivää, mutta on myös paljon muita olemassa olevia laitteita

Usein Kysytyt Kysymykset

Voit helpottaa tietoisen päätöksen, olemme laatinut luettelon usein kysytyistä kysymyksistä, jotka liittyvät tuotteiden ja palvelujen mainittu tällä sivulla.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä milloin tahansa ja me auttaa sinua.

Lähettää kysymyksiä