Verkkokauppaohjelma

Toteutamme kaikenlaisia verkkokauppa projekteja eri asiakasryhmille pienistä tarpeista suurempiin.

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan toteuttamiseen on maailmalla tarjolla hyvin eritasoisia ratkaisuja. Toteutustavasta riippuen verkkokaupan suorituskyky ja muokattavuus vaihtelevat suuresti.
Useiden vuosien kokemuksemme myötä olemme päätyneet verkkokaupparatkaisuun joka voidaan skaalata niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Ratkaisumme perustuu laadukkaaseen ZEN-CART-järjestelmään, joka mahdollistaa pitkällä aikavälillä järjestelmän laajentamisen ilman että verkkokaupan teknistä alustaa pitää vaihtaa. Kuitenkin jo aloitusvaiheessa ratkaisumme ulkoasu toteutetaan yksilöllisesti jokaisen verkkokauppiaan tarpeiden mukaisesti.


Verkkokaupan ylläpitopalvelut kuukausi hinta 98,00€

Tila nyt

Kertokaa omasta verkkokaupastaIntegraatiot:

Varastonhallintajärjestelmiin

Toiminnanohjausjärjestelmiin

Asiakkuudenhallintajärjestelmiin

Taloushallintajärjestelmiin

Kirjanpitojärjestelmiin

Kassajärjestelmiin

Verkkomaksujärjestelmiin

Tietoturva SSL

Verkkokaupan tietoturvakysymykset on tärkeää ratkaista hyvin, sillä ostamisen yhteydessä verkkokaupan asiakkaat voivat syöttää järjestelmään sellaisia tietoja joita ei haluta ulkopuolisten näkevän. Käyttämämme Zen-Cart-järjestelmä on läpäissyt useita ulkopuolisten tahojen suorittamia tietoturva-auditointeja.
Lisäsuojaa antaa SSL-sertifikaatti, jolla salataan käyttäjän nettiselaimen ja palvelimen välinen tietoliikenne. Salauksen ansiosta kukaan ulkopuolinen ei pysty lukemaan tai muokkaamaan tietoja.

Mobiilikäyttö

Useissa verkkokaupoissa mobiilikävijöitä on jo nyt huomattavan suuri osa kaupan kokonaiskävijämäärästä. Mobiilikäyttö on lisääntynyt erityisesti viimeisen vuoden aikana.

Tänä päivänä toteutettavan verkkokaupan tuleekin palvella asiakkaitaan yhtä hyvin riippumatta onko kyseessä perinteistä tietokonetta vai mobiililaitetta käyttävä asiakas. Nida Verkkopalvelun verkkokaupparatkaisussa mobiiliasioinnin vaatimukset on otettu erityisesti huomioon.

Verkkomaksupalvelun tarjoajat

Kaikki verkkokaupan maksutavat yhdellä sopimuksella.

0,00 €

Verkkomaksamisesta yksinkertaista.
Maksutavat
Tilitysviive
Kauppiaspaneeli

0,00 €

Paytrail on luotetuin maksupalveluntarjoaja
Maksutavat
Tilitysviive
Kauppiaspaneeli

0,00 €

Nets
Maksutavat
Tilitysviive
Kauppiaspaneeli

0,00 €

Mobiilimaksu käytännössä
Maksutavat
Tilitysviive
Kauppiaspaneeli